fbpx

Gavekort

Gavekort

  Bestil et digitalt gavekort til dit næste projekt her.
  Ja, tak   


  Dine oplysninger  Du modtager betalingsinfo på mail inden for én hverdag. Du kan betale med kreditkort eller MobilePay. Herefter sendes gavekortet til dig som PDF, klar til print.

  Eksempel på gavekort
  Eksempel på gavekort

  Online gavekort (sendt til din mail)

  Når du køber et gavekort hos BedsteService, vil du inde for én hverdag modtage en e-mail med faktura på det valgte beløb. Denne faktura kan du betale med kreditkort, mobilepay eller bankoverførsel. Herefter modtager du en direkte e-mail med gavekortet som PDF, klar til print.

  Det er gratis at tilføje en personlig hilsen til dit gavekort. Hvis du tilvælger dette, vil det online gavekort du modtager automatisk indeholde din hilsen. Hvis du ikke vælger at tilføje en personlig hilsen, modtager du et standard gavekort.  

  Sådan anvender du dit gavekort til BedsteService

  Efter du har booket din opgave på Bestil en Bedste, skal du oplyse gavekortets gavekode til BedsteService på kontakt@bedsteservice.dk. Når vi har løst din opgave, vil gavekortets værdi blive fratrukket din faktura for det udførte arbejde.

  Husk at oplyse din gavekode inden din opgave afsluttes, så gavekortets beløb kan nå at blive trukket fra din faktura.

  Gældende for alle gavekort

  Et gavekort oprettes med en unik gavekode, der er gældende for det specifikke gavekort. Hvis du ikke anvender gavekortets fulde beløb på én gang, kan restbeløbet gemmes og anvendes på et senere tidspunkt. Et gavekort er gældende 24 måneder fra udstedelsesdatoen. Udløbne eller mistede gavekort kan ikke erstattes.

  OBS: BedsteService forsøger altid at finde en Bedste til den enkelte opgave. Dog kan vi ikke altid garantere at vi har det rette match i det område, hvor du bor.

  Den perfekte gave

  Med et gavekort til BedsteService kan du give en god og brugbar gave, til én der ikke mangler flere nipsting. Gavekortet kan anvendes til at bestille en Bedste, der kan hjælpe med alverdens opgaver i hus og have, som modtageren ikke selv har tid, lyst eller evner til. Det kan f.eks. være at haven trænger til en kærlig hånd, nogle nye møbler der skal samles, eller måske en hjælpende hånd til en fest. De ansatte Bedster hos BedsteService er et hold af dygtige, pensionerede fagfolk i Midtjylland med viden inde for diverse håndværk og services. Bedsterne kan hjælpe med mange arbejdsopgaver inde som ude. Der er mange muligheder for god og nyttig hjælp med et gavekort til BedsteService.

  Det kan være svært at blive ved med at finde på gaver til sine kære. Sokker, nipsting og oplevelsespakker er også ved at være brugt mange gange til fødselsdag, jul og andre festlige lejligheder. Men hvad med et gavekort til en hjælpende hånd. Et travlt hjem, hvor gør-det-selv projekterne bliver evigt udskudt, eller et ældre familiemedlem, der ikke længere har energien til de større opgaver i hjemmet. Det kan også bare være en tiltrængt pause fra græsslåningen, vasketøjet, rengøringen og hækklipningen, der gør, at et gavekort til BedsteService vil være en populær gave.

  Er det ikke lige nu, der er behov for hjælp? Et gavekort til BedsteService er gyldigt i 24 måneder. Så hvis hækken først skal sættes til næste efterår, eller reparationerne af havehegnet først kan udføres i tørvejr, så kan du stadig roligt anskaffe et gavekort nu, og benytte det når behovet opstår.