fbpx

Jobopslag

Digital marketing medarbejder

BedsteService er i rivende udvikling og har nu 150 “Bedster” ansat som servicefolk. Derfor søger vi en ny kollega på hovedkontoret i Harlev J nær Aarhus, som er skarp inden for organisk content til markedsføring og kundeservice.

Kort om virksomheden

BedsteService er en familieejet servicevirksomhed stiftet i 2019. Vores koncept går på, at vi ansætter pensionerede fagfolk til at løse kundeopgaver inden for håndværk, havearbejde og anden hushjælp i Midtjylland. Fra vores online opgaveplatform, kan ”Bedsterne” selv tage imod de opgaver, de har kompetencer- og lyst til at give sig i kast med.

Du kan læse om os her : www.bedsteservice.dk/om-os

Dine primære arbejdsopgaver

 • Planlægning af vores digitale marketingstrategi
 • Udvikle og administrere organisk content på vores SoMe kanaler som Facebook, Instagram og LinkedIn
 • Tekstforfatte indlæg og udarbejde nyt indhold på vores online blog
 • Opbygge og forfatte interne og eksterne nyhedsbreve i Mailchimp
 • Assistere med kundeservice i form af henvendelser fra kunder og ansatte på mails og telefon

Du får hovedansvaret for opbygning og strategisk planlægning af vores online markedsføring. Arbejdet vil være i tæt samarbejde med de tre medstiftere af BedsteService. Du får samtidig en rolle som virksomhedens ansigt udadtil, i din medvirkning af vores kundeservice.

Vi søger at du

 • Er serviceminded og imødekommende, så du kan give vores kunder og ansatte Bedster en god oplevelse, når de kontakter os
 • Har uddannelse eller erfaring inden for tekstforfatning og organisk content med flair for at definere de gode historier til at skabe engagement og konverteringer på vores SoMe sider
 • Har 3-5 års erfaring fra lign. stilling
 • Har evner indenfor det digitale og grafiske (gerne erfaring med Photoshop, Mailchimp og WordPress)
 • Du taler flydende dansk, kan læse korrektur, og har en professionel stolthed med sans for kvalitet
 • Det er en fordel hvis du har praktisk viden inden for håndværk og havearbejde, men dette er ikke et krav.

Hos os har vi flere kasketter på, og der kan opstå alsidige opgaver – f.eks. hjælp til marketing i vores andet selskab, Scandinavian Instruments ApS. Derfor bør du trives i selvstændigt at kunne varetage forskelligartede opgaver, også uden for dit kompetencefelt.

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling med mulighed for at forme din arbejdsdag og medvirke i, hvilken retning vores marketingstrategi skal bevæge sig i. Hos BedsteService går vi op i at have et godt og muntert samarbejde på arbejdspladsen. Her har du plads til at være dig selv og byde ind med dine idéer og initiativer. Vi tilbyder en god grobund for personlig og faglig udvikling og mulighed for hurtigt at opnå mere ansvar i vores virksomhed.

Lyder dette som stillingen for dig, så send din ansøgning og CV til Lise Kennedy på lk@bedsteservice.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til ovennævnte på tlf. 38 420 220. Vi vil løbende afholde samtaler, til den rette kandidat er fundet.