fbpx

Få hjemmet ordnet mens du er på vinterferie

Dreng står på ski

BedsteService tilbyder hjælp til de mange forskellige huslige opgaver du måtte have derhjemme. Hvorfor ikke få klaret hovedrengøringen mens du er afsted på vinterferie? Det er hurtigt og let at bestille en Bedste til dine opgaver, og hvis du sender os din opgave inden du tager på ferie, vil en sød og dygtig Bedste kontakte dig i god tid, for nærmere aftale.  

Rengøring og huslig hjælp

BedsteService kan f.eks. hjælpe med hovedrengøring, gulvvask, vasketøj, strygearbejde, skure ovn og mikroovn, støvsugning af gulv og møbler og meget mere. Nævn blot dit behov, så løser vi det.

Vi kan også sørge for, at der er købt ind, så køleskabet er fyldt med friske dagligvarer, den dag du kommer hjem fra vinterferie, og vi kan forberede hjemmelavede måltider til din fryser. Så skal du slet ikke tænke over madplan eller madlavning den kommende tid, når du kommer hjem fra din ferie.

Har du håndværksmæssige opgaver, der står og venter?

Står du og skal have malet en væg, repareret en håndvask eller samlet et skab? Lad BedsteService klare ærterne mens du nyder skiferien eller ligger i den varme sol i syden og nyder en drink. Når du kommer hjem, er dine håndværkopgaver klaret efter aftale.

Glad bedste holdet vasketøjskurv

Hjælpen er nær dig

BedsteService dækker størstedelen af Midtjylland, så hvad enten du skal bruge hjælp til rengøring mm. nær Århus, Silkeborg, Kjellerup eller i en mindre landsby ude på landet, har vi mulighed for at hjælpe dig. Send din opgave idag, og vi vil kontakte dig for nærmere aftale.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *