fbpx

Kogekone med livslang erfaring – mød Bedste Irma

Kogekone med livslang erfaring – mød Bedste Irma Mød Bedste Irma. Hun har en spændende karriere bag sig – hun er nemlig kogekone. Som kogekone har Irma gennem mange år arrangeret mad til både små og store selskaber, festligheder og sågar til de royale. Jubilæumer, konfirmationer, og julefrokoster er blot nogle af de arrangementer der… Læs mere Kogekone med livslang erfaring – mød Bedste Irma

Pensionister på arbejde: Derfor er det et hit

Pensionister på arbejde: Derfor er det et hit Pensiontilværelsen bliver for nogle mennesker meget ensformig. Man mangler hverdagens kendte struktur med faste mødetidspunkter, kollegaer, og arbejdsopgaver der skal løses. Hos BedsteService tilbyder vi arbejde efter vores ansattes præmisser. Her findes pensionister med alle slags baggrunde og erfaringer. Gode grunde til at være pensionist i job… Læs mere Pensionister på arbejde: Derfor er det et hit

Inspiration til årets pakkekalender

Inspiration til årets pakkekalender Mangler du inspiration til de 24 gaver til årets pakkekalender? Eller en idé til 4 gode adventspakker? Få gode råd til en bæredygtig pakkekalender med gaver der indbyder til fælles hyggelige stunder og som ikke koster en formue Her får du en håndfuld gaveidéer som kan bruges til både børn og… Læs mere Inspiration til årets pakkekalender

Nåede du ikke alle dine gøremål i ferien?

Sommerferien er for mange ved at være ovre, og flere er allerede tilbage på arbejdet igen. Det var i ferien at vi skulle slappe af, men også nå en masse gøremål, der ofte bliver udsat i den travle hverdag. Nåede du din to-do liste? Ellers kan vi hjælpe!

Sjove ideer til årets pakkeleg

Er kreativiteten gået i stå for sjove idéer til de pakker, du skal medbringe til pakkeleg i år? Frygt ej! Vi har samlet en liste over sjove og kreative forslag til pakker, som kan glæde både små og store, og give et festligt indslag.

Sådan holder du dit juletræ frisk længst muligt

Når juletræet kommer ind i stuen, står det smukt og grønt og spreder julestemning. Men mange juletræer går hurtigt til og smider nålene, hvis de ikke får en hjælpende hånd. Få BedsteService’s bedste råd til at holde juletræet frisk længst muligt.

Gør dit hus vinterklar

Har du styr på alle forberedelserne, der sikrer dit hus imod frost og kulde til vinter? BedsteService giver dig her råd til, hvad du bør gennemgå i og udenfor dit hus inden vinteren begynder.

Gør dine udendørs krukker efterårs- og vinterklar

Alt efter hvilke planter, der vokser i dine krukker, er der forskellige metoder til at sikre, at de overlever efterårets og vinterens kolde vejr. Se hvad du kan gøre for både at holde liv i krukkernes fine beplantning, og samtidig have krukker, der stadig kan pynte uden for sæson.