krukke med død plante i vinterkulde

Gør dine udendørs krukker efterårs- og vinterklar

Alt efter hvilke planter, der vokser i dine krukker, er der forskellige metoder til at sikre, at de overlever efterårets og vinterens kolde vejr. Se hvad du kan gøre for både at holde liv i krukkernes fine beplantning, og samtidig have krukker, der stadig kan pynte uden for sæson.

Læs mere »
Person planter hækplanter i lige linje

Hvornår er det bedst, at plante ny hæk?

Din hæk kan få en hård start, og i værste tilfælde gå ud, hvis den bliver sat i jorden på den forkerte årstid. Vi giver dig overblikket her til, hvornår på året din hæk har bedst af at blive plantet. Få også vores overblikket over forskellen på stedsegrønne hække, løvfældende hække samt barrods eller pottede planter.

Læs mere »
højbed med efterårsplanter

10 spiselige og prydende planter du stadig kan nå at sætte i højbedet

Ærterne i højbedet er ved at være gule, den friske sommersalat er gået i stok og alle de fine sommerblomster er ved at se godt trætte ud. Den første efterårsmåned har sat ind, og højbedene kan hurtigt komme til at se kedelige ud eller bare gabende tomme. Men det er ikke for sent at plante nyt i højbedet! BedsteService giver dig her 10 bud på spiselige eller prydende planter, der stadig kan sås eller plantes i højbedet.

Læs mere »