Gødning af græsplænen? Sådan gør du.

En flot og tæt græsplæne kommer ikke af sig selv, og kræver som enhver anden del af haven pasning og pleje. Er du i tvivl om hvorvidt din plæne skal have gødning eller kalk, og hvornår på året dette foregår, så læs med her, hvor vi har samlet spørgsmål og svar.

Læs mere »

Vores Bedste råd til effektiv og skånsom rensning af din fliseterrasse

Der findes mange forslag til, hvordan du kan rense terrassefliserne for alger og mos. Nogle involverer en god gammeldags omgang skrub med vand og brun sæbe, andre en højtryksrenser. Her får du et overblik over de forskellige metoder. Du får også Bedste Ove’s råd til hvad han mener, er den mest effektive og skånsomme måde at rense terrassefliserne for alger og mos.

Læs mere »

Få de fineste forårskrukker med disse hårdføre blomster

Endelig kan vi byde foråret velkommen med friske blomsterkrukker på terrassen. Temperaturen og vejret tillader nu, at de første, hårdføre forårsblomster kan kigge frem. Her får du vores råd til, hvilke blomster du kan plante i dine krukker allerede nu. Og du kan selvfølgelig bestille en Bedste til at hjælpe med det hele, hvis du har brug for en ekstra hånd.

Læs mere »
Forspiring i vindueskarm

Forspiring i vindueskarmen

Med forspiring i vindueskarmen forlænger du grøntsagssæsonen, så du får større udbytte i køkkenhaven. Læs her hvordan, du kommer godt i gang med agurk, tomat og salat.

Læs mere »

Bæredygtige Bedster – hvorfor smide ud når man kan reparere

Inden du smider de gamle møbler ud, eller køber nye køkkenlåger fordi de gamle hængsler er blevet dårlige, så overvej gerne alternativet. Mange ting kan nemlig redes ved hjælp af nogle enkle småreparationer.
Hos BedsteService kan du bestille en Bedste til blandt andet at hjælpe med reparationer derhjemme.

Læs mere »