fbpx

Sjove ideer til årets pakkeleg

Sjove ideer til pakkeleg

Pakkeleg er altid et hit til julefrokosten eller nytårsfesten. Men det er ikke altid lige nemt at finde på den sjove gave, som falder i smag for både børn og voksne. Og hvem vil ikke gerne medbringe gaven, der skaber latter og god diskussion? Eller gaven, der rent faktisk kan bruges til noget og ikke blot ender i bunken med brugt gavepapir?

Vi giver her vores bud på kreative pakkelegsgaver, der enten kan bidrage til den gode stemning, eller til et praktisk formål.

Spiselige insekter

Tørrede melorme og græshopper er blevet et hit, der virkelig skiller vandene og starter den gode debat. Tør du smage dem? Eller er det bare for ulækkert! Køb et lille glas til pakkelegen, og glæd dig til vinderens reaktion!

Kig f.eks. efter mærket Insektsnack i din lokale Føtex eller Bilka eller andre supermarkeder.

Et spil, der kan afprøves nu og her

Gaven der kan bruges umiddelbart mellem flere af julefrokostens deltagere, vinder ofte i popularitet. Det kan være et lille, sjovt bordspil. Kig f.eks. i Flying Tiger Copenhagen eller på hjemmesiden Hyggeonkel.dk, der har mange gode bud.

Det klassiske nytårspynt

Bordbomber, knallerter, serpentiner og andet nytårsgodt, er ofte en populær gave at vinde i pakkeleg. For hvem skal næsten ikke bruge noget af dette til den kommende nytårsfest? Eller til senere på aftenen!

Udklædning – af den overskuelige slags

Selvom det kan virke skørt, kan det hurtigt føre til mange gode grin, når en pakkelegsgave indeholder falske overskæg, næser eller andet der får vinderen til at se tosset ud. Kig hvad de har i Flying Tiger Copenhagen.

En velgørende gave

Alt efter jeres aftalte budget til pakkelegen, kan en velgørende gave også være et godt valg. I år kan du f.eks. købe en chokoladeged fra Folkekirkens nødhjælp. Er budgettet ikke helt til det, kan du også donere et beløb til en velgørenhed du selv vælger, og pakke kvitteringen ind.

En miljøvenlig blyant

Mærket ”Sprout blyant” er en sød og miljøvenlig idé til gave. Blyanten indeholder frø til krydderurter eller blomster. Når blyanten er brugt op, kan den plantes i jord, så små fine planter skyder frem. Der findes mange forskellige versioner, som blandt andet kan købes via helsebixen.dk.

Genbrug hitter

Der kan være mange gode ting at finde i genbrugsbutikker, hvor du ofte kan få meget for pengene. Så hvis budgettet for pakkelegsgaver er småt, kan du sikkert finde mange gode idéer i en genbrugsbutik nær dig 🙂