fbpx

Om os

Om os

Baggrund
Vi er tre medstiftere og et netværk af seniorer bag “BedsteService” – en service, der gør det let for dig at få udført opgaver i hus og have.

Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at pensionister og seniorer, som er ansat af BedsteService, byder ind med deres kompetencer. Opgaverne kan være alt fra havearbejde, småreparationer i huset, hjælp til hverdagens gøremål, rådgivning m.m.

Sådan fungerer det:

1 Du har en opgave, som du ønsker hjælp til – f.eks. en hæk, der skal klippes. Vælg “Bestil en Bedste” her på hjemmesiden og beskriv arbejdet.

2 Din opgave bliver delt i vores netværk af Bedster, og du modtager en bekræftelse på e-mail fra vores kontor i Harlev.

3 Du bliver kontaktet af den Bedste, der matcher din opgave, og sammen aftaler I det videre forløb.
Læs mere om samarbejdet i vilkår og betingelser.

Dine fordele

  • Når du benytter dig af BedsteService, er du sikret en hurtig svartid, fleksible løsninger og billige priser. Vi tager imod alle former for opgaver, som vores Bedster har kompetencer for.
  • Vores hold af seniorer omfatter kompetente håndværkere,
    handymænd og handykvinder, dygtige rådgivere og hjertevarme personer, som alle har erfaring inden for deres felt.
  • Du kan trække vores ydelser fra i Skat: Serviceydelser giver et fradrag på op til 6.600 kr. pr. person i din husstand. Se mere på Skat.dk

Vores værdier

Erfaring
Hos BedsteService går vi op i at levere et ordentligt stykke arbejde, og det kræver bl.a. den rette erfaring. Din opgave vil derfor altid blive matchet med den senior, der har de rette kompetencer til at udføre arbejdet. Sådan er du altid sikret et ordentligt resultat, når du bestiller en opgave hos os.

Læs vores vilkår og betingelser for mere information.

Bekvemmelighed
For dig som kunde, skal det være nemt at hyre hjælp til hjemmet og til virksomheden. Vi bestræber derfor hurtig svartid og effektiv behandling af din opgave, så der ikke går længe før, du har kontakt til den ‘bedste Bedste‘ til opgaven. Det skal være en god oplevelse at få besøg af vores seniorer, og arbejdet skal være tilfredsstillende for begge parter.

Kontakt os

Har du en opgave til os? “Bestil en Bedste“, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at kontakte os på e-mail og telefon.

Du kan følge os på Facebook, hvor du finder nyheder om vores services, gode råd til hverdagens udfordringer samt tilbud.

Vores dygtige Bedster løser opgaver fra 335 kr/t, i Midtjylland og omegn.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi dækker Midtjylland