fbpx

Om os

Om os

Baggrund
Vi er tre medstiftere og et netværk af seniorer bag “BedsteService” – en service, der gør det let for dig at få udført opgaver i hus og have.

Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at pensionister og seniorer, som er ansat af BedsteService, byder ind med deres kompetencer. Opgaverne kan være alt fra havearbejde, småreparationer i huset, hjælp til hverdagens gøremål, undervisning m.m.

Sådan fungerer det:

1 Du har en opgave, som du ønsker hjælp til – f.eks. en hæk, der skal klippes. Her på hjemmesiden vælger du “Bestil en Bedste” og beskriver arbejdet.

2 Kort tid efter, modtager du en bekræftelse på e-mail fra vores hovedkontor i Harlev. Din opgave er nu delt i vores netværk af Bedster.

3 Du bliver kontaktet af den Bedste, der matcher din opgave, og sammen aftaler I det videre forløb.
Læs mere om arbejdsformen i vilkår og betingelser.

Dine fordele

  • Når du benytter dig af BedsteService, er du sikret en hurtig svartid, fleksible løsninger og billige priser. Vi tager imod alle former for opgaver, som vores Bedster har kompetencer for.
  • Vores hold af seniorer omfatter kompetente håndværkere,
    handymænd og handykvinder, dygtige undervisere og hjertevarme personer, som alle har erfaring inden for deres felt.
  • Du kan trække vores ydelser fra i Skat: Serviceydelser giver et fradrag på op til 6.400 kr. pr. person i din husstand. Se mere på Skat.dk

Vores værdier

Erfaring
Hos BedsteService går vi op i at levere et ordentligt stykke arbejde, og det kræver bl.a. den rette mængde erfaring. Din opgave vil derfor altid blive matchet med den senior, der har de rette kompetencer til at udføre arbejdet. Sådan er du altid sikret et ordentligt resultat, når du bestiller en opgave hos os.

Læs vores vilkår og betingelser for mere information.

Bekvemmelighed
For kunden, skal det være nemt at hyre hjælp til hjemmet. Vi bestræber derfor hurtig svartid og effektiv behandling af din opgave, så der ikke går længe før, du har kontakt til den bedste Bedste til opgaven. Det skal desuden være hyggeligt at få besøg af vores seniorer, og arbejdet skal ende ud i både en tilfreds kunde og Bedste.

Kontakt os

Har du en opgave til os? Tryk på “Bestil en Bedste” her under, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail og telefon.

Du kan også følge os på Facebook, hvor du finder nyheder om vores services, gode råd til hverdagens udfordringer samt tilbud.

Vores dygtige Bedster løser opgaver fra 335 kr/t
Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi dækker Midtjylland