Endelig kan vi byde foråret velkommen med friske blomsterkrukker på terrassen. Temperaturen og vejret tillader nu, at de første, hårdføre forårsblomster kan kigge frem. Her får du vores råd til, hvilke blomster du kan plante i dine krukker allerede nu. Og du kan selvfølgelig bestille en Bedste til at hjælpe med det hele, hvis du har brug for en ekstra hånd.

Del denne side

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Få de fineste forårskrukker med disse hårdføre blomster

Disse forårsblomster kan plantes i krukker

Et sikkert valg til dine forårskrukker er løgplanter. Løgplanter er hårdføre over for frost, og kigger frem af jorden allerede nu. Du kan både få løgplanter der spreder en intens duft, og løgplanter der er mere milde i duften. Og så fås de i alverdens skønne farver.

Gode løgplanter til krukkerne finder du herunder. Tryk på blomsternavnet for at se et billede.

Det er let at tilplante dine krukker med løg. Følg instruktionerne til de løgplanter du køber i supermarkedet eller forhør dig hos din lokale planteskole, hvis du er i tvivl. Plantorama guider dig også igennem det i denne video.

Savner du inspiration eller hjælp til tilplantning af dine krukker eller anden forårsforberedelse på terrassen eller i haven? Så kan du bestille en pensioneret havemand hos BedsteService, som kommer og hjælper dig.

Udover løgplanter findes der mange smukke, tidlige forårsblomster som du kan plante i dine krukker – også gerne sammen med løgplanterne, for at give lidt spil. Blandt favoritterne finder du stedmoderblomst, hornviol og primula.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyheder, råd til hverdagen og påmindelser om konkurrencer

Bestil en Bedste

Vores dygtige Bedster løser mange forskellige opgaver til 295 kr/t. Hvilken service kan vi hjælpe med?

Bestil en Bedste

Vores dygtige Bedster løser mange forskellige opgaver til 295 kr/t.
Hvilken service kan vi hjælpe med?

Bemærk venligst: Vi tager forholdsreglerne ang. corona-virus alvorligt. Derfor tager vi i øjeblikket kun imod udendørsopgaver, hvor vi kan udøve social afstand og uden smitterisiko.