Inden du smider de gamle møbler ud, eller køber nye køkkenlåger fordi de gamle hængsler er blevet dårlige, så overvej gerne alternativet. Mange ting kan nemlig redes ved hjælp af nogle enkle småreparationer. Hos BedsteService kan du bestille en Bedste til blandt andet at hjælpe med reparationer derhjemme.

Del denne side

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Bæredygtige Bedster – Hvorfor smide ud når man kan reparere

Bæredygtighed og klima er noget, der fylder meget for mange danskere i dag. Vi vil gerne sikre en ordentlig fremtid for os selv, vores børn og børnebørn. Der er mange måder at tænke bæredygtigt på, specielt med sit eget forbrug. 

Det er blevet moderne at købe nyt hver gang farverne skifter. Eller simpelthen bare købe nyt, når møbler eller inventar i hjemme får en skade, som man ikke selv kan reparere, og som er for dyrt at få en professionel håndværker til at kigge på.

Heldigvis er der også gået mode i genbrug og bevarelse! Vi danskere genbruger som aldrig før, og det er et stort plus for klimaet.

Hvis du har nogle møbler du gerne vil beholde, men som af en eller anden grund er blevet defekt, kan du bestille en Bedste til at klare reparationerne. Du har måske en køkkenlåge der hænger skævt, en dør der binder, eller et bord der vipper? BedsteService står klar med erfarne handymænd og -kvinder, der kan hjælpe dig.

Du kan også få hjælp af en Bedste i haven, for eksempel til at starte et bæredygtigt urtebed op i haven.

Har du brug for en hjælpende hånd til en bæredygtig hverdag? Skriv eller ring til BedsteService, så finder vi den rette Bedste til din opgave.💚

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyheder, råd til hverdagen og påmindelser om konkurrencer

Bestil en Bedste

Vores dygtige Bedster løser mange forskellige opgaver til 295 kr/t. Hvilken service kan vi hjælpe med?

Bestil en Bedste

Vores dygtige Bedster løser mange forskellige opgaver til 295 kr/t.
Hvilken service kan vi hjælpe med?

Bemærk venligst: Vi tager forholdsreglerne ang. corona-virus alvorligt. Derfor tager vi i øjeblikket kun imod udendørsopgaver, hvor vi kan udøve social afstand og uden smitterisiko.