fbpx

Bæredygtige Bedster – hvorfor smide ud når man kan reparere

Bæredygtige Bedster – Hvorfor smide ud når man kan reparere

Bæredygtighed og klima er noget, der fylder meget for mange danskere i dag. Vi vil gerne sikre en ordentlig fremtid for os selv, vores børn og børnebørn. Der er mange måder at tænke bæredygtigt på, specielt med sit eget forbrug. 

Det er blevet moderne at købe nyt hver gang farverne skifter. Eller simpelthen bare købe nyt, når møbler eller inventar i hjemme får en skade, som man ikke selv kan reparere, og som er for dyrt at få en professionel håndværker til at kigge på.

Heldigvis er der også gået mode i genbrug og bevarelse! Vi danskere genbruger som aldrig før, og det er et stort plus for klimaet.

Hvis du har nogle møbler du gerne vil beholde, men som af en eller anden grund er blevet defekt, kan du bestille en Bedste til at klare reparationerne. Du har måske en køkkenlåge der hænger skævt, en dør der binder, eller et bord der vipper? BedsteService står klar med erfarne handymænd og -kvinder, der kan hjælpe dig.

Du kan også få hjælp af en Bedste i haven, for eksempel til at starte et bæredygtigt urtebed op i haven.

Har du brug for en hjælpende hånd til en bæredygtig hverdag? Skriv eller ring til BedsteService, så finder vi den rette Bedste til din opgave. 💚

Vores dygtige Bedster løser opgaver fra 335 kr/t, i Midtjylland om omegn.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi dækker Midtjylland