fbpx

Kom i mål med et kreativt nytårsforsæt

Par bliver undervist i dans af en senior

Kom i mål med et kreativt nytårsforsæt

Hos BedsteService kan du bestille hjælp til dine forskellige opgaver i hus og have. Vi har et stort hold af dygtige pensionister og seniorer, og vi sender altid den bedste Bedste til at løse din opgave. Men vidste du, at vi også tilbyder danseundervisning? Vi har dygtige, pensionerede danseinstruktører på holdet, som er klar til at komme hjem til dig og give privatundervisning.

Tag naboen under armen og få mere for pengene!

Hvis du går med en drøm om at lære nogle nye dansetrin, har du både mulighed for at bestille en Bedste til privatundervisning eller blive undervist sammen med din partner eller måske et hold naboer og venner. I kan faktisk være op til 6 personer til den samme lave timepris som BedsteService tilbyder. Er I flere end dette, der kunne tænke sig danseundervisning? Kontakt os med dine eller jeres specifikke ønsker, så finder vi en løsning!

Husk at undervisningen foregår hjemme ved dig selv. Hvis du ikke selv har plads, hjælper vi gerne med at finde et lokale.

Dans forbedrer vores humør og holder os i form

Dans giver mange fordele til vores helbred og humør. En time eller to danseundervisning om ugen bidrager til en god fysisk form og et godt helbred. Det er også en sjov måde at være social på, og med en god svingom er du altid sikret et smittende humør.

Skal du nå at have fat i en af vores senior danseinstruktører? Send dit ønske til undervisningen via vores kontaktformular, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.