Hos BedsteService ansætter vi pensionerede handymænd og -kvinder, som stadig ønsker at benytte sine kompetencer og livslange erfaring.

Del denne side

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Pensionerede handymænd og -kvinder hos BedsteService

For mange er dét at gå på pension egentlig ikke lykken. Fra at have en arbejdsuge fuld af opgaver og ansvar, går man til en hverdag uden den velkendte rytme. Mange oplever hurtigt en følelse af rastløshed og en mangel på indhold i hverdagen – hvad skal jeg nu?

Hos BedsteService ansætter vi pensionerede handymænd og -kvinder, som er klar til at rykke ud til de små opgaver i hus og have. Vi får mange henvendelser fra dygtige seniorer, der er begyndt at kede sig på pensionen, eller som søger en mulighed for at trappe ned på arbejdsmarkedet på egne vilkår.

Som Bedste hos BedsteService bestemmer man nemlig også selv, hvor meget man ønsker at arbejde. Man tager blot imod de opgaver, man gerne vil have. Vi oplever derfor også, at vores medarbejdere har en positiv og energisk tilgang til opgaverne. For dem handler det i højere grad om at bruge sine kompetencer og møde nogle nye mennesker, der trænger til en hjælpende hånd, end det handler om kroner og øre. Men selvfølgelig får vores Bedster også løn for det arbejde de udfører.

Som kunde er du med til at give Bedsterne et formål i hverdagen. Til gengæld får du hjælp til dine opgaver i hus og have fra en engageret og erfaren handyman. Så overvej gerne, om BedsteService kan være en mulighed for dig næste gang stuen skal males, haven skal ordnes eller hanen drypper. Så hjælper du nemlig Bedsterne med at gøre en forskel. 💚

Bestil en Bedste i dag

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyheder, råd til hverdagen og påmindelser om konkurrencer

Bestil en Bedste

Vores dygtige Bedster løser mange forskellige opgaver til 295 kr/t. Hvilken service kan vi hjælpe med?

Bestil en Bedste

Vores dygtige Bedster løser mange forskellige opgaver til 295 kr/t.
Hvilken service kan vi hjælpe med?

Bemærk venligst: Vi tager forholdsreglerne ang. corona-virus alvorligt. Derfor tager vi i øjeblikket kun imod udendørsopgaver, hvor vi kan udøve social afstand og uden smitterisiko.