Søger du en erfaren barnepige?

Sød bedstemor underviser pige, hjælper med lektier

En babysitter med et helt livs erfaring i børnepasning

BedsteService har en erfaren barnepige klar til jer, der vil ud af huset på valentinsdag.

Uanset om I er til en romantisk aften med vinmenu ved åen i Aarhus eller en enkel kaffedate på en afsides café, har vi en dygtig reservebedste klar til at passe på børn og hus derhjemme imens.

Lad en Bedste klare børnepasningen og giv ungerne en hyggelig aften, så I kan nyde hinanden med god samvittighed. Og hvis I har behov for hjælp til nogle af husets pligter, er vores søde pensionister også klar til at give en hånd med.

Meget mere end børnepasning 

Børnene kan se frem til at blive passet af en hyggelig Bedste, der sørger for aftensmad og samvær. Hvis du har brug for en hånd til andre opgaver i hjemmet, kan vi også tage hånd om dette.

Lektiehjælp

Flere af vore Bedster har også meldt sig som kyndige lektiehjælpere. Derfor kan du slå to fluer med ét smæk og bestille en barnepige, der kan hjælpe børnene med lektierne. 

Husholdning

Når de små er puttet i seng, kan Bedste også klare opvasken og rengøringen i køkkenet. Hvis I ønsker det, kan der blive tørret støv af i stuen, sorteret sokker i tøjvasken eller strøget skjorter. I bestemmer selv, om I vil have lidt eller meget hjælp. 

Bestiller I en barnepige fra BedsteService, kan I dermed nemt få klaret de andre huslige opgaver i samme omgang og til samme pris. Det eneste, I skal gøre, er at glæde jer til at komme tilbage til et rent hjem, rester i køleskabet og sovende børn! 

Bestil en erfaren barnepige

Med en erfaren barnepige fra BedsteService kan I være helt trygge ved, at ungerne og huset er i gode hænder. Vi dækker Aarhus og opland.

Bestil en barnepige ved at udfylde vores kontaktfomular, hvor du også kan beskrive, hvad vores Bedste barnepige kan gøre for jeres familie.

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 38 420 220. Så tager vi en snak om dit behov og finder den rette Bedste til dig og din familie. 

Få mange fordele ved at hyre en pensionist

Når du bestiller en Bedste gennem BedsteService, kan du være sikker på at få hjælp fra en sød og dygtig pensionist, der møder op med et smil og en passion for sit arbejde.

Vores hold af Bedster i Aarhus er seniorer og pensionister, der ønsker at bruge deres kompetencer og livserfaring til at hjælpe andre. Det gør også en forskel i deres egen hverdag. 

Du får altså ikke blot udført din opgave med at passe børn og hus, men får en ægte reservebedste, der ønsker at give dig den bedste oplevelse med oveni.