fbpx

Mød Silkeborgs handyman, Tage

Bedste handyman portræt billede

Mød Silkeborgs handyman,
Tage

Efter tre år som pensionist har handyman Tage fra Silkeborg, valgt at blive en del af BedsteService. For Tage, er arbejdet som ’Bedste’ en god mulighed for at holde sine handy evner ved lige, uden at skulle gå på kompromis med tiden han nyder at bruge med familien og på egne interesser.

Elektriker med grønne fingre

Med en uddannelse og et helt arbejdsliv inden for elektriker-branchen, har Tage styr på sit fag. Han har både arbejdet som elektriker på generalist niveau såvel som specialist. Derfor har Tage også en alsidig handyman-profil, og hjælper glædeligt med håndværksopgaver både inde og ude. Alt fra montering af hårde hvidevarer eller montage af møbler som gardinstænger og reoler

Min kone og jeg købte hus i 1977, og dér bor vi stadigvæk

Gennem årene har Tage sammen med sin kone nydt at holde deres hus opdateret. Parret har selv stået for reparationer og vedligeholdelse af både hus og have, og der er efterhånden ikke den opgave i hjemmet, som Tage ikke kan klare, da man bliver udsat for lidt af hvert, som husejer gennem 46 år.

Tage og hans kone er specielt glade for deres flotte have, og går meget op i pleje den.

Parrets velholdte have står flot og skarpt gennem sommeren
Hjemmelavede havedekorationer.

Haven har både haft til formål at være smuk men også brugbar. Parret har nemlig en stor køkkenhave som bruges flittigt. Herunder kan der ses billeder af Tage der bruger en havefræser i køkkenhaven til at vende jorden samt en skillevæg der både er dekorativ og brugbar da den består af smukke æbletræer.

Æbletræer som smukt deler haven op.
Tage vender jorden i køkkenhaven.

Socialt arbejde har høj prioritet

Tage er aktiv i sin lokale frikirke og har i den sammenhæng været frivillig i Kirkernes Sociale Arbejde i Silkeborg. Netværket fungerer som støttegivere til mennesker, der kæmper med udfordringer i livet. Her gjorde Tage en stor indsats. Han har nemlig selv haft del i at hjælpe mange udenlandske medlemmer, blandt andet med udfyldning af papirer og administration i den lange tilflytningsproces.
Med denne baggrund er Tage erfaren i engelsk og har også hjulpet engelsktalende borgere igennem BedsteService.  

“Jeg hjælper til i kirkens ’praktisk hjælp’ afdeling, og har været ude og hænge lamper op og lignende for flere borgere.

Igennem sit arbejde som ’Bedste’ hos BedsteService håber Tage på, at komme ud og hjælpe endnu flere medborgere med praktiske opgaver i hjemmet. For glæden ved at møde nye mennesker og kunne gøre en forskel, selv i det små, er to væsentlige faktorer, der driver Tage.

Silkeborg som base

Opvokset i Sorring mellem Silkeborg og Aarhus, har Tage altid været tæt tilknyttet Silkeborg by. Tage har arbejdet og levet i byen hele sit liv og det er dér han finder sig hjemme.
Tage fortæller, at han altid har nydt godt af det lokale liv, både for sig selv og med sine børn og børnebørn. ’Som børnene blev ældre nød vi for eksempel at bruge weekenderne på fisketurer’, fortæller Tage.

Børn og Børnebørn er alle bosat lige om hjørnet, hvilket giver en aktiv hverdag med mange glædelige oplevelser.
At familien bor tæt på, er én af grundende til at Tage synes det er vigtigt at tage sig af og pleje lokalsamfundet – og arbejdet hos BedsteService er en god måde at give en hjælpende hånd med.

Har du brug for hjælp til opgaver enten i huset eller haven, så kan du få hjælp af en erfaren ’Bedste’ ligesom Tage.

Læs også om kogekone Irma

Bedste Irma sætter gang i både store og små selskaber.
Se billeder fra tidligere fester med Irma ved kogegryderne.

Kogekone Bedste Irma møller
Hvor finder jeg hjælp til praktiske småopgaver?

Få hjælp til at hænge lamper, hylder og billeder op.
Gennem BedsteService hjemmeside kan du få hjælp til opgaver i alle kategorier. Beskriv din opgave og få en snak med en erfaren handyman.

Hvor finder jeg billig og god elektriker hjælp?

BedsteService har tidligere professionelle elektrikere, tømrere, snedkere, anlægsgartnere og autodidakte håndværkere ansat. Alle klar til at hjælpe dig med store som små opgaver i hjemmet og i haven. Find en erfaren handyman her.

Hvor finder jeg en handyman?

Få fat i din lokale handyman gennem BedsteService. Handyman i Aarhus, Silkeborg, Randers, Viborg, Skive, Horsens, Skanderborg og resten af Midtjylland. Få nemt løst dine opgaver med BedsteService.